Jongeren

Hallo, 
Gaaf dat je doorklikt op ons deel van deze site.

Wie we zijn

We zijn gezellige groepen die samen optrekken en willen ontdekken wat geloven betekent. Sommigen van ons kennen Jezus, anderen zijn nog op zoek en proberen o.a. op de jeugd- en tieneravonden te ontdekken wie Hij is en wat Hij doet in jonge mensen.

Wat we doen

We zien elkaar elke 2 weken op zaterdagavond, meestal in het huis van een van onze jeugdleiders. We zingen, luisteren naar muziek en praten over verschillende onderwerpen. Onze jeugd- en tieneravonden zijn voor iedereen vrij toegankelijk.
Een paar keer per jaar organiseren we activiteiten voor jeugd en tieners samen, zoals: schaatsen in de kerstvakantie, stamppotbuffet, Paasmaaltijd, barbecue als afsluiting van het seizoen, een jeugddienst organiseren en naar de EO jongerendag gaan.
jeugd-1.png
jeugd-2.png
jeugd-3.png

Tieners

Ben je 12, 13 of 14? Dan is de tienergroep wat voor jou!

Een tieneravond is er om de andere week op zaterdag en begint om 19.30 uur. Vaak hebben we een thema waar we over praten, zoals: 'wie is Jezus', 'waarom geloof je', of gebeurtenissen die je meemaakt met je vrienden en op school. En tussen de serieuze momenten door maken we pizza's, kijken we een film of spelen verstoppertje in de buurt.
Verder organiseren we zo nu en dan een activiteit: dropping, filmavond, smokkeltocht, bowlingavond, schaatsmiddag, etc. Minstens één keer per jaar hebben we een tienerweekend. Kortom: deze tienergroep kan je niet missen!!!

Nieuwsgierig geworden? Bel gerust!
Peter en Femke  06-28059700

Jeugd

Eén keer in de twee weken komen we op zaterdag om 19.30  als groep bij elkaar bij jeugdleiders thuis.

Een greep uit de onderwerpen van dit jaar: 'Wat doet muziek met je', 'Hoe leer je keuzes maken',  'Geloven en de krant/ het nieuws, 'Is God te vertrouwen', 'Hoe zit dat met de doop', 'Verslavingen', 'Bouwen aan relaties'. Zowel jeugdleiders als enkele jongeren bereiden de onderwerpen voor.
Regelmatig doen we wat gezelligs: een BBQ, zwemmen in het Rutbeek, samen een film kijken, een 4-daagse survival rond Hemelvaart, bowlen. Ook gaan we minstens 1x per jaar op kamp; afgelopen zomer waren we een week op Terschelling, Volgend jaar september hebben we een startweekend. Dit najaar hadden we een uitwisseling met jeugd uit een VEG-gemeente uit Griesheim (D).

Nieuwsgierig geworden? Bekijk ook eens het foto album.
Als je meer wilt weten over God en de bijbel, dan kun je bij een van onze jeugdleiders terecht. 
Heb je andere vragen?  Bel gerust!
Bas en Maaike  053-8515077
Gert Jan en Marieke  053-4314210

Search